Autóbérlés

Online autóbérléshez kérjük kattintson a tovább gombra.

Autóbérlés

Online autóbérléshez kérjük kattintson a tovább gombra.

Eladó autóink

Használt autóink megtekintéséhez kérjük kattintson a tovább gombra.

Szolgáltatások


Autó bérlés

Gépjármű használattal összefüggő általános tájékoztató

Részletek

Használt autó

Ha már régen vásárolt használt autót, netán most áll élete első használtautó-vásárlása előtt, és nem tudja, mit is kell tennie pontosan, akkor forduljon hozzánk bizalommal.

Részletek

Autó finanszírozás

Használt autót szeretne venni minél kedvezőbb hitel vagy lízinglehetőség felhasználásával? Finanszírozási lehetőségeinkkel segíteni tudjuk a kiválasztott autója megvásárlását..

Részletek

Autó finanszírozás


Használt autót szeretne venni minél kedvezőbb hitel vagy lízinglehetőség felhasználásával? Ha új autóra nincs pénze, sőt az új autó hitel törlesztése is túl maga lenne ahhoz, hogy felvegye, vásároljon használt autót.

Alacsonyabb ár mellett nem feltétlenül kap rosszabb minőséget, de a felveendő hitelösszeg - és ezzel a törlesztés - mindenképpen jelentősen kisebb lesz, mint egy új autó vásárlásához felvett hitel (vagy lízingszerződés esetén.

A használt autó hitelt azoknak ajánljuk, akik szerint az új autó vásárlásakor nem csupán a pénztárcát kell jobban kinyitni, hanem más, jelentős hátrányok is vannak: az új autó ára nem csak magasabb, de jóval több, mint amennyit az az autó ér. A használt autó megvételéhez felvett hitel ennek megfelelően jóval kevesebb. A használt autó hitelek nem feltétlenül azokat célozzák meg, akiknek nincs pénzük új autóra, hanem azokat is, akik valamilyen elvi okból vagy gyakorlati megfontolásból nem akarnak új autót venni.

A használt autó hitel felvételének oka valójában lényegtelen, hiszen végső soron úgyis az a lényeg, hogy a használt autó hitel minél olcsóbb legyen, vagy a havi törlesztés ne jelentsen elviselhetetlen terhet.

Magánszemélyekre és cégekre, vállalkozásokra más feltételek vonatkoznak, ezért az alábbi pontok elolvasása különösen fontos!

  • Magánszemélyek választhatnak hitel- vagy lízingkonstrukciót.
  • A maximális futamidő 7 év, vagyis 84 hónap.
  • A hitelhez szükséges önerő euróalapú használt autó hitelnél 40%, forintalapúnál 25%, lízingelés esetén 35%, illetve 20%.
  • A legkisebb folyósítható összeg 300 000 forint, az autó értékének el kell érnie az 500 000 forintot.
  • Végül nagyon fontos, hogy az autó legfeljebb 15 éves koráig finanszírozható, vagyis a hitel- vagy lízingszerződésnekle kell járnia az autó 15. születésnapján (forgalomba helyezés napját értve ezalatt).

A vállalkozásokra némileg más szabályok vonatkoznak:

  • A maximális futamidő 8 év, vagyis 96 hónap.
  • Számukra csak lízingelési lehetőség van, viszont igen kedvező feltételekkel, mivel a lízingeléshez szükséges önerő csupán 20%, függetlenül attól, hogy euró- vagy forintalapú elszámolásról van szó.
  • Az egyéb feltételek azonosak a magánszemélyeknél leírtakkal.

Amennyiben eldöntötte, hogy hitel vagy lízing forrás felhasználásával kíván autót vásárolni forduljon hozzánk bizalommal. Mi azért dolgozunk, hogy a hozzánk forduló, leendő ügyfelek a legjobb hitelkonstrukciót vehessék fel. Olyan hitelt, amelynek igénylése nem jár túlzott papírmunkával, nem kell hozzá megterhelni egy ingatlant, nem kell heteket várni a folyósítására - általánosságban szólva olyan használtautó hitelt, amely minden igényt kielégít.
Vissza az előző oldalra!
Aréna Autó - Magyar